Stiti cat de importanta este o hidroizolare a fatadei?

 

Stim cat de important este sa locuiti sau sa va desfasurati activitatea intr-un mediu sanatos, lipsit de umiditate, mucegai, condens, toate acestea fiind generate de infiltratiile de apa din cauza unei hidroizolatii defectuase. Cand este vorba de hidroizolatii, propietarii se preocupa in general de hidroizolarea fundatiilor, a teraselor si a acoperisurilor.

Ei bine,  TGM Construct Experience va recomanda sa nu neglijati impermebilizarea fatadelor

Va recomandam impregnarea pe baza de xiloxan, pentru impermeabilizarea suporturilor minerale. Solutia se aplica la fatade care nu sunt finisate cu vopseluri decorative pe baza de silicon. Impregnatul pe baza de xiloxan se aplica direct pe suport si este absorbit prin capilaritate. Avand o masa molecularea mica, rezulta o adancime mare de impregnare.

Iata doar cateva din avantajele hidroizolarii corecte fatadei cladirii dumneavoastra

Inpregnarea fatadei pe baza de xiloxan creeaza un efect antistatic deci suprafata nu se mai murdareste. Hidroizolarea fatadei cu Xiloxan are efect hidrofob rapid. Asta inseamna rezistenta la ploaie imediat dupa aplicare. Adancimea mare de impregnare asigura o foarte buna protectie a peretilor exteriori, prelungind astfel durata de viata a cladirii dumneavoastra.

Beneficii imediate ale impermeabilizarii corecte a fatadei

Optand pentru solutia TGM Construct de impermeabilizare a fatadei obtineti urmatoarele beneficii: timp redus de executie a lucrarii, pret redus in comparatie cu celelalte firme de constructii care lucreaza in piata, garantie de buna executie a lucrarii oferita prin contract.

CONTACT WITH US

+880 1718 542 596

info@bdthemes.com