Hidroizolatii Profesionale Bucuresti

- garantie 10 ani -

Lucrarile de hidroizolatii sunt indispensabile oricarei constructii fie ea civila sau industriala, noua sau veche. Hidroizolatia are un important rol de protectie impotriva infiltratiilor de apa. In timp, aceste infiltratii produc igrasie si mucegai, deteriorarea finisajelor si degradarea structurii de rezistenta din cauza ciclurilor de inghet/dezghet ale apei. Pentru a evita toate aceste neplaceri, o constructie trebuie etansata pentru a preveni actiunea apei (atat din exterior cat si din interior) sau a vaporilor de apa.

Hidroizolatia se poate face:

  • Hidroizolatie in timpul construirii unui obiectiv, prin folosirea unor aditivi speciali la betoanele de lucru sau
  • ulterior constructiei, adoptand solutii pt. hidroizolatii in functie de natura lucrarilor, prin aplicarea de membrane cu protectie minerala, rasini poliuretanice, bitum modificat polimeric etc.

Lucrarile de hidroizolatie sunt executate cu personal calificat. Materialele puse in opera sunt de cea mai buna calitate. TGM Construct Experience colaboreaza in acest domeniu direct cu producatori sau importatori directi SIKA, SCHOMBURG, TEGOLA si ARABESQUE.

CONTACT RAPID 0725.599.999

Galerie FOTO - lucrari realizate de echipa noastra

Va oferim o gama larga de lucrari de hidroizolatie la cele mai bune preturi:

Pentru lucrarile de hidroizolatie executate conform solutiilor oferite de specialistii nostri, TGM Construct Experience ofera beneficiarilor garantia materialelor puse in opera, conform certificatelor de calitate eliberate de producatori, plus o garantie de 10 ani de buna executie.

CONTACT WITH US

+880 1718 542 596

info@bdthemes.com