Prelungeste viata cladirii prin consolidare!

Ai observat ca peretii sau tavanele casei incep sa aiba fisuri? Fisuri care reapar la scurt timp dupa ce au fost reparate iar interioarele zugravite. Sau ca scara de la intrare s-a crapat? Ca usile si ferestrele nu se mai inchid asa usor ca altadata? Ei bine, toate aceste sunt semne ca imobilul are nevoie de consolidare.

Consolidarea casei te fereste de dezastru in caz de cutremur

Fisurile din ziduri sau deformarile de structura indica faptul ca rezistenta cladirii incepe sa slabeasca, cu efecte dezastuoase in caz de cutremur. In plus, daca imobilul in care locuiti a fost proiectat si executat cu mai mult de 20 de ani in urma, cu siguranta structura cladirii nu atinge normele actuale de rezistenta.

Cu ajutorul unor operatiuni simple, TGM Construct Experience poate reda trainicia cladirii dumneavoastra: executam sapaturi perimetrale si subzidiri ale fundatiei; turnam stalpi noi si centuri, executam tencuieli armate. Toate aceste elemente se calculeaza in asa fel incat structura de noua sa indeplineasca normativele actuale de rezistenta. Aspectul cladirii se imbunatateste, dar cel mai important beneficiu este siguranmta pe care ti-o confera casa ta!

CONTACT WITH US

+880 1718 542 596

info@bdthemes.com