SERVICII OFERITE DE TGM CONSTRUCT

      Te gândești la o construcție civilă sau o construcție industrială? Atunci ai nevoie de un partener serios și de încredere care să vină cu soluții de efect și inovatoare în așa fel încât rezultatul să fie cel mult visat. TGM Construct Experience vine în ajutor cu o gamă largă de întrebuințări , împreună cu o multitudine de domenii de activitate.

Indiferent dacă ne dorim o amenajare exterioară sau interioară , TGM Construct ajunge la rezultatul dorit de tine cu ajutorul unei echipe de specialiști în domeniu și personal calificat. Transpunerea ideilor dumneavoastră în practică ajunge la o eficacitate maximă , echipa oferind inclusiv consultanță în proiectare , execuție dar și a materialelor care urmează a fi puse în operă.

Chit că este vorba de amenajarea unui birou sau a curții exterioare TGM Construct lasă loc imaginației fiecăruia dintre noi și dă naștere unor lucruri deosebite , mulându-se după nevoile și pretențiile fiecăruia. Pe lângă asta , lucrările precum cele a acoperișului vin însoțite de o garanție de bună execuție de 25 de ani. Un lucru de bază a unei construcții , indiferent că vorbim de o construcție industrială sau civilă , nouă sau veche , de o întindere mare sau mică , lucrările de hidroizolații și izolații termice sunt indispensabile , iar TGM Construct Experience vine cu soluții eficiente pentru acestea. Se oferă o atenție deosebită lucrurilor mici , dar de efect care fac diferența în rezultatul final al unei lucrări.

La fel și în cazul restaurării unei clădiri , lucrările sunt efectuate de lucrători specializați. TGM Construct asigură nu numai execuția lucrărilor dar și consiliere în vederea realizării dorințelor în raport cu bugetul dumneavoastră.

Toate serviciile , începând cu construcția și amenajarea clădirii , până la amenajare interior și exterior , dispunerea de utilaje și garanții ale lucrarilor efectuate , toate acestea intră în pachetul de servicii oferite de TGM Construct. 

Urmariti-ne si pe Twitter si Facebook pentru oferte speciale :

Vanzari schela metalica

Schela metalica italia. Disponibil in stoc 6500 mp vanzare

Mentenanta de la 300 lei / luna

Mentenanta incepand de la 300 lei pe luna in urmatoarele conditii ...

Hidroizolatii terase

Toamna vin ploile, beneficiati acum de oferta de Hidroizolatii Terase ....