TGM Construct

            TGM Construct Experience este o firmă de construcții cu potențial mărit în raport cu alte firme existente în România. Aceasta reprezintă soluția optimă pentru o bună amenajare , interioară dar și exterioară , hidroizolații ,termoizolații , restaurări și nu numai. TGM Construct vine pe piața românească cu idei adaptabile în orice condiții , cum ar fi structuri ale unor acoperișuri inteligente.

Firma beneficiază de resurse umane cu o vastă experiență dobândită în Italia , colaborând în România cu membrii renumiți și mari filiale artelor plastice si restaurare. Un alt mod de gândire adus și practicat în țara noastră care nu face altceva decât să aducă un mare plus acestei afaceri de succes. Fondată în anul 2007 , TGM Construct Experience beneficiază de un suport tehnic deosebit , spații de depozitare cu o întindere mare , utilaje de transport și autoutilitare , schele metalice , panouri cofraj și multe altele.

Pe lângă faptul că echipa TGM Construct are acces la tehnologii avansate și materiale folosite sunt de cea mai bună calitate , mai vine și cu alte mari plusuri , de care alte firme de construcții nu dispun la ora actuală. Echipa TGM poate beneficia rapid de o gamă vastă de utilaje de construcții , pe baza unui parteneriat semnat cu societatea italiană Casagrande , în funcție de complexitatea lucrărilor solicitate. În spatele fiecărei reușite se află energia si profesionalismul unei echipe de excepție.

Colaborarea echipei cu arhitecți și ingineri structuriști poate face posibilă execuția unei lucrări dorite de beneficiar , putând oferi chiar și soluții tehnice inovatoare de execuție. Calitatea lucrătorilor specializați din spatele fiecărei lucrări face posibilă înaintarea acestei societăți în topul celor mai bune de pe piață. De asemenea TGM Construct Experience este una dintre puținele firme din România care oferă garanția lucrărilor executate. Cum tehnologia evoluează cu pași repezi , echipa TGM face față provocărilor cu un real succes , rămânând întotdeauna la nivelul așteptărilor cerute de către fiecare dintre noi.

Urmariti-ne si pe Twitter si Facebook pentru oferte speciale :

Vanzari schela metalica

Schela metalica italia. Disponibil in stoc 6500 mp vanzare

Mentenanta de la 300 lei / luna

Mentenanta incepand de la 300 lei pe luna in urmatoarele conditii ...

Hidroizolatii terase

Toamna vin ploile, beneficiati acum de oferta de Hidroizolatii Terase ....